Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

DiGiD aanvragen vanuit buitenland

Ik woon in het buitenland, kan ik DigiD aanvragen?

Woont u buiten Nederland? Dan kunt u alleen uw DigiD aanvragen als u:
  • een brief van de SVB heeft ontvangen waarin staat dat u binnenkort een AOW-pensioen krijgt, óf
  • al een AOW-pensioen ontvangt. In dit geval vraagt u uw DigiD aan op de website van de SVB.

Zonder AOW-pensioen wel een DigiD aanvragen

Het is de bedoeling dat Nederlanders die in het buitenland wonen en geen AOW-pensioen ontvangen toch een DigiD kunnen aanvragen.

Hiervoor is in 2013 een proef gestart bij de gemeenten Den Haag, Echt-Susteren, Enschede, Maastricht, het Nederlands Consulaat-Generaal in Antwerpen en op Schiphol. U kunt aan de balie op een van deze locaties een DigiD aanvragen.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet u echter beschikken over:
  • De Nederlandse nationaliteit
  • Een geldig Nederlands reisdocument (paspoort of NIK)
  • Een burgerservicenummer (BSN)
  • Een mobiele telefoon

Zodra bekend is wanneer de proef gaat starten, wordt dit bekend gemaakt via deze website (www.digid.nl).

Als de proef een succes wordt, zal deze dienstverlening bij meer gemeenten en consulaten worden aangeboden.

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org