Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Verzekeren kamerverhuur

Als u in uw eigen woning in Nederland kamers verhuurd aan particulieren dan dient u daarvoor een aparte opstal – en eventueel inboedelverzekering voor te sluiten. Individuele kamerverhuur is meestal niet gedekt op een ‘normale’ opstal – en inboedelverzekering.

Wij (JoHo Insurances) hebben geen mogelijkheid om kamerverhuur te verzekeren. Afhankelijk van de omstandigheden en de situatie, heeft verzekeraar OOM hier wellicht wel een mogelijkheid voor. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met OOM Verzekeringen: T. 070-3532100 E. brand@oomverzekeringen.nl W. www.oomverzekeringen.nl.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org