Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Reis en Annuleringsverzekeringen

In Nederland bestaat, aanvullend op de ziektekostenverzekering, een uitgebreid aanbod aan zeer voordelige doorlopende reisverzekeringen. Een reisverzekering bevat dan meestal dekking voor onder andere aanvullend medische kosten, SOS, Bagage en andere dekkingen. Indien woonachtig buiten Nederland (uitgeschreven), komt u niet meer in aanmerking voor deze voordelige "Nederlandse" reisverzekeringen. Buitenland Nederland zijn hiervoor vaak minder mogelijkheden beschikbaar, en zijn de wensen zijn vaak ook anders. Bij een expatverzekering of internationale ziektekostenverzekering zit de medische dekking buiten het woonland vaak ook al binnen het pakket, in het medische en/of het SOS gedeelte. Bent u "lokaal" verzekerd, dan is dat vaak niet het geval. We hebben verschillende soorten reisverzekeringen. Hieronder geven we graag aan, welke u moet kiezen afhankelijk van wat u verzekerd wilt hebben.

Bij sommige reisverzekeringen kunt u een annuleringsverzekering toevoegen. Daarmee zijn de annuleringskosten verzekerd als u (om een verzekerde reden) de reis niet kunt maken. Het gaat logischerwijs om reizen die u boekt vanuit uw woonland.

 

Verschillende reisverzekeringen; hulp bij een keuze maken

  • Doorlopende internationale reisverzekering voor reizen tot 30 dagen aaneengesloten buiten uw woonland

In ons aanbod hebben wij 1 internationale doorlopende reisverzekering, die eenzelfde dekking heeft als de reguliere Nederlandse doorlopende reisverzekering. Dus als u woont in het buitenland en een doorlopende verzekering zoekt waarmee u spoedeisende medische zorg, bagage en evt annuleringskosten kunt verzekeren, dan adviseren we Bupa Travel Insurance. Dit is 1 van de weinige internationale doorlopende reisverzekeringen MET dekking voor (o.a.) medische kosten. Voor reizen van max. 30 dagen (uitbreiding mogelijk). Af te sluiten als doorlopende reisverzekering (Annual), EN als éénmalige (Sinlge trip) reisverzekering.

  • Als u langer gaat reizen dan 30 aaneengesloten dagen?

Als u (veel) langer dan 30 dagen reist, dan is de doorlopende verzekering niet geschikt. Kiest u dan voor een aflopende verzekering met verschillende dekkingen. Naast SOS is er dekking voor ziektekosten (spoedeisende zorg) en bagage, aansprakelijkheid en ongevallen. De Goudse Special Isis kunt u afsluiten als u de nationaliteit heeft van een Europees land. Houd in gedachten dat deze verzekering geen dekking biedt in het land van herkomst. 

  • Als u reisbagage en/of annuleringskosten wilt verzekeren

Het is mogelijk dat u al een ziektekostenverekering heeft waarmee u wereldwijd dekking heeft. Als u daarom alleen een verzekering wilt voor de spullen die u met u meeneemt op reis en eventueel de annuleringskosten, dan is de OOM Wonen in het buitenland handig. Daarmee verzekert u bagage en extra reiskosten naar Nederland wegens familieomstandigheden. Dit is een doorlopende verzekering en uw bagage is ook verzekerd in uw woonland.

  • Als u alleen voor bezoek aan Nederland een verzekering zoekt

Voor een bezoek aan Nederland hebben wij nog extra mogelijkheden, naast de bovengenoemde verzekeringen. Ga naar verzekeringeninnederland.nl voor informatie over dit soort verzekeringen.

 

Meer hulp nodig bij kiezen?

U kunt ons uw situatie, plannen en wensen laten weten, dan kunnen wij u adviseren en aangeven welke passende mogelijkheden wij hebben.

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org