Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

JoHo Insurances - Emigratieverzekering

JoHo Insurances adviseert iedereen die langdurig naar het buitenland gaat over internationale verzekeringen. Wereldwijd, van jong tot oud, voor wonen, werken en reizen.

  • Zoekt u een internationale ziektekostenverzekering omdat u gaat emigreren?
  • Zoekt u een overbruggingsverzekering totdat u lokaal bent verzekerd?
  • Twijfelt u of de lokale ziektekostenverzekering goed genoeg is?
  • Kunt u om medische redenen moeilijk een geschikte ziektekostenverzekering vinden?
  • Heeft u in verband met pensioen recht op een verdragspolis?

JoHo Insurances helpt u met deze en vele andere vragen als u gaat emigreren. Vul ons adviesformulier in en wij geven per email kosteloos advies en een overzicht aan mogelijke verzekeringen en premies.

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert mensen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org