Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en Pensionados over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Wij bieden een groot aanbod aan internationale verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Advies op maat, en een snelle en persoonlijke afhandeling. JoHo Insurances is een door de AFM erkend bemiddelaar (nr. 12009104) in verzekeringen

 

Bestaande aandoeningen en medicijngebruik

In Nederland geldt dat iedereen (die in aanmerking komt) wordt geaccepteerd voor de Nederlandse basisverzekering, ongeacht de medische situatie. Dus ook indien een behandeling staat gepland, of indien men chronisch medicijnen nodig heeft. Bij internationale particuliere ziektekostenverzekeringen geldt dit niet!

Hierbij dient men bij aanvraag gezondheidsvragen in te vullen, en ene verzekeraar behoudt zich het recht voor om:

  1. Een aanvraag geheel te accepteren;
  2. Een aanvraag te accepteren met uitsluiting van bepaalde medische aandoeningen / zaken;
  3. een aanvraag te accepteren met een toeslag op de premie, vanwege een verhoogd risico;
  4. Een aanvraag geheel af te wijzen.

Bij een verkoudheid of een gebroken been in het verleden, zal men een aanvraag gewoon geheel accepteren. Maar is er sprake van hartproblemen, diabetes of een andere chronische aandoening, dan kan dat problemen opleveren bij een aanvraag. In het ergste geval kan men geen verzekering regelen.

JoHo Insurances kan ondersteunen en adviseren bij het zoeken naar een verzekering die u het meest gunstig accepteert. En ook advies over mogelijke alternatieve trajecten is mogelijk. Met de JoHo Emigratieservice kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring op dit gebied.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

JoHo Insurances adviseert iedereen met emigratieplannen over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken. 

Stap 1: Contact
Voor advies en vragen over verzekeringen voor een langdurig verblijf in het buitenland kunt u (kosteloos) ons online adviesformulier invullen. 

Stap 2: Advies
Wij sturen u ons advies toe, inclusief aanvullende informatie, tips en premies. Wij helpen u graag indien u vragen heeft naar aanleiding van dit advies.

Stap 3: Aanvragen verzekering
Indien u een verzekering wilt aanvragen, dan begeleiden wij u bij het gehele proces, met tips, instructies en het maken van keuzes.

Stap 4: Service
Indien een aanvraag is goedgekeurd, staan wij u gedurende de gehele looptijd van de verzekering bij voor hulp, vragen en assistentie.

Stap 5: Beëindiging
Mocht u een verzekering willen beëindigen, dan helpen wij u om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zonder onnodig dubbele premie te betalen of een periode onverzekerd te zijn.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
T: +31883214561
E: info@johoinsurances.org